Αλυσίδα  Φυτοnet

Φυτοnet πλεονεκτήματαΗ πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης φυτών και συναφών ειδών για το μπαλκόνι και τον κήπο .   Φροντίσαμε να έχουμε ένα κατάστημα κάπου κοντά σας και συνεχώς επεκτείνουμε το δίκτυό μας .

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλλωπιστικά φυτά για κάθε χώρο. Δέντρα ,θάμνους , φυτά εδαφοκάλυψης , αναρριχώμενα , εποχικά ανθόφυτα , φυτά για φράχτες , κωνοφόρα καθώς επίσης και καρποφόρα δέντρα και σπορόφυτα λαχανικών .

Επίσης γλάστρες πήλινες , πλαστικές  και μεταλλικές , κασπώ και βάσεις .

Μπορείτε να βρείτε φυτοχώματα , λιπάσματα , υλικά και σκευάσματα για βιολογική καλλιέργεια ,  προγραμματιστές και εξαρτήματα για αυτόματο πότισμα , ειδικά εδαφοβελτιωτικά (όπως τύρφες , περλίτη , κομπόστ , κοπριά , ζεόλιθο) , διακοσμητικά υλικά για τον κήπο και το μπαλκόνι , εργαλεία κηπουρικής και μηχανήματα κηποτεχνίας, αδρανή υλικά εδαφοκάλυψης (όπως βότσαλα και φλοιό πεύκου) , σπόρους , βολβούς και ότι άλλο χρειάζεται ο ερασιτέχνης κηπουρός.

 Περισσότερο όμως θα βρείτε ανθρώπινη και φιλική   εξυπηρέτηση ,   από  ανθρώπους   με γνώση και εξειδίκευση , ποιότητα και οικονομία .

Αναζητήστε τα μοναδικά προϊόντα Φυτοnet και θα εκπλαγείτε από την ποιότητά τους .  Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και κερδίστε όλο το χρόνο.

Φυτοnet :  ''Τα καλύτερα φυτώρια της πόλης'' !!!

 

Πληροφορίες για καταστηματάρχες

Φυτοnet πλεονεκτήματαΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΤΟΝΕΤ

Η φυτοnet IKE είναι η κεντρική εταιρεία που συνδέει , προμηθεύει , διαφημίζει και προωθεί τα καταστήματα του δικτύου της , που είναι κέντρα κήπου , υπό ένα ενιαίο ισχυρό και αξιόπιστο brand.

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΕΧΕΙ

Η Φυτοnet είναι η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στον κλάδο μας.  Η βασική επιδίωξη είναι να προσδίδει συνεχώς  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα καταστήματά της , καταξιώνοντας το κοινό brand ως συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας για τον καταναλωτή. Η Φυτοnet ιδρύθηκε για να καταλάβει την θέση του leader στο λιανικό εμπόριο στον κλάδο μας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η εταιρεία  διαφημίζει το κοινό brand με συστηματικές και εκτεταμένες καμπάνιες . Σχεδιάζει κυλιόμενες  προϊοντικές  προσφορές . Έχει ήδη μια γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και αποκλειστικής διάθεσης , η οποία μονίμως επεκτείνεται , πάντα με τα υψηλότερα ποιοτικά και εμπορικά κριτήρια . Τα προϊόντα Φυτοnet είναι η αιχμή του δόρατος για την διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό. Διενεργεί κεντρικές παραγγελίες για λογαριασμό των μελών της σε διάφορα είδη πετυχαίνοντας και πιέζοντας για τις μέγιστες εκπτώσεις και έτσι προσφέρει τις καλύτερες τιμές.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η Φυτοnet προσφέρει μια σοβαρή και απολύτως εγγυημένη σειρά προϊόντων περιποίησης των φυτών , με την ιδιωτική επωνυμία ‘’Φυτοnet’’. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν ειδικά φυτοχώματα , λιπάσματα , εδαφοβελτιωτικά κ.α. και διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματα Φυτοnet . Επίσης ο καταναλωτής θα βρει και άλλα προϊόντα που έχει διασφαλίσει η Φυτοnet αποκλειστικά ή σε αποκλειστικές τιμές . Ακόμα στα καταστήματα Φυτοnet , ο καταναλωτής θα βρει τακτικές κυλιόμενες αληθινές και πολύ δελεαστικές προσφορές . Ο υψηλός ποιοτικός έλεγχος , η τεράστια εμπειρία , η ανθρώπινη εξυπηρέτηση και η βαθειά γνώση του αντικειμένου είναι τα συστατικά που μας κάνουν περήφανους .

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ

Τα καταστήματα του δικτύου της Φυτοnet μπορείτε να τα δείτε στην αντίστοιχη σελίδα και στον αντίστοιχο χάρτη.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΛΟΣ

Για να γίνει κάποιος μέλος του δικτύου Φυτοnet , πρέπει καταρχήν να διαθέτει σε λειτουργία κατάστημα λιανικής πώλησης φυτών και συναφών ειδών (κέντρο κήπου) .Συμπληρώνοντας μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος , οι ορισμένοι εκπρόσωποί μας θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας για να ορίσουμε μια συνάντηση χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα. Εκεί θα αναλύσουμε  όλο το πλαίσιο της συνεργασίας και αν υπάρχει ενδιαφέρον υποβάλλεται μια αίτηση. Η αίτηση θα εξεταστεί προσεκτικά και αν η επιχείρηση πληροί τα αυστηρά κριτήρια και τις προϋποθέσεις του δικτύου , υπογράφεται μια σύμβαση και το δίκτυο αποκτά ένα ακόμα κατάστημα.